Terug naar top
FAQ
Veel gestelde vragen
Hoe werken jullie eigenlijk?

Wel, we trachten het altijd zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Na uw mail of telefoon, komen we volledig vrijblijvend langs – en zorgen wij voor een correcte offerte via mail. Indien u vragen heeft komen we terug langs – met stalen – of geven we tekst en uitleg per telefoon of mail. Indien u de offerte goedkeurt, krijgt u van ons een voorschotfactuurtje, en ook een datum van plaatsing. Als alles af is en door de klant goedgekeurd wordt, volgt de eindfactuur.

 

Hebben jullie een showroom ?

Wij hebben enkel een atelier. En daar gaan we snel een hoekje van gebruiken om wat kasten als voorbeeld te zetten. Op die manier hebben we geen permanentie nodig die veel kost – en uiteindelijk zou alles doorgerekend moeten worden, wat de prijzen aanzienlijk doet stijgen. Maar op deze manier kunnen wij onze tijd steken om naar de klant te gaan. Het is daar dat gemeten kan worden, daar kunnen we de kleuren en materialen best vergelijken .. En het is ook veel makkelijker voor de klant.

Hebben wij wel garantie ?

Uiteraard geven wij garantie. Standaard is dat 5 jaar maar in werkelijkheid lossen wij alle problemen op ook ver voorbij die tijd. Waarom doen wij dat? Omdat er zo weinig problemen zijn!  Als alles bij aanvang goed geplaatst wordt, en de kwaliteit van het materiaal is hoogwaardig – dan moeten wij de eerste 30 jaar niet meer bij u zijn… tsja .. zo zeker zijn we wel.

Voor welke zaken kunnen wij bij TOPmaatkast.be terecht?

Wel, het eenvoudige antwoord zit al in onze naam. Kasten … Dat is wat we doen en goed in zijn. Dikwijls komen daar wel zaken bij als verlichting – of zelfs eens een schilderwerkje … Een aanpassing van een vloertje of wandje – verplaatsen van electra – verhuizen van een meubel . Maar bij aanvang begint het altijd bij een kast of dressing.

Waarom zouden we bij u zeker prijs moeten vragen?

Omdat wij heel sterke troeven hebben. Door onze kleinschaligheid zijn onze klanten geen nummers, maar kennen wij elk dossier. We kunnen heel persoonlijk werken en onze “man op de baan” is professioneel interieurarchitect. Het voorstel dat wij u geven voor uw kast – kan wel eens verrassend functioneler, knapper en goedkoper zijn als onze “con-collega’s”. Afspreken is volledig vrijblijvend, dus waarom niet zeker ook bij ons prijs vragen ?

Heb je meer vragen?

Wij helpen je graag verder
Contacteer ons