Terug naar top

Industriële deuren passen perfect bij een minimalistische stijl

Ben jij ook een fan van de minimalistische woonstijl waarbij hout, beton, metaal en baksteen zorgen voor een industrieel accent? Dan word je vast heel enthousiast van onze industriële deuren!

We kunnen je een breed assortiment deuren aanbieden, waaronder mooie smeedijzeren deuren, stalen binnendeuren met glas en stalen deuren op maat. Met deze deuren geef je jouw interieur écht die industriële look. Iets wat je met een simpele witte kunststof deur niet voor elkaar krijgt.

Onze industriële deuren

Smeedijzeren deuren – degelijk vakwerk

Echte smeedijzeren deuren worden gemaakt in een smederij, waar het ijzer bij hoge temperatuur wordt omgevormd tot een deur. Dit is een tijdrovend proces, dus echte smeedijzeren deuren zijn niet goedkoop. Ze zijn echter wel extreem duurzaam en passen perfect bij een industrieel interieur.

Een groot voordeel van een deur van smeedijzer is dat het echt maatwerk is en dus in elke afmeting gemaakt kan worden. We informeren je graag over alle mogelijkheden van een smeedijzeren deur.

Stalen binnendeuren trekken de aandacht

Een stalen binnendeur is een goedkoper alternatief voor een deur van smeedijzer. Dankzij de zwarte deurstijlen is de uitstraling bijna hetzelfde, alleen het materiaal is anders.

Stalen binnendeuren zijn een echte blikvanger in je interieur en ze bieden veel mogelijkheden. Met onze stalen deuren op maat kun je alle kanten op. Laat je deur uitvoeren als taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur. Stalen deuren met glas zijn ook mogelijk, zo kan het licht mooi naar binnen vallen.

→ Ik wil industriële deuren