Terug naar top

Met landelijke kasten woon je in de sfeer van een boerderij

Landelijk wonen is voor veel mensen een droom. Heerlijk wonen in een boerderijtje in het groen, met rust en ruimte om je heen. Met landelijke kasten geef je je interieur die authentieke landelijke stijl, ook als je huis middenin de stad staat.

Zet bijvoorbeeld een mooie buffetkast in je woonkamer, of geef je slaapkamer sfeer met een landelijke kledingkast. Dit soort kasten heeft een rustige uitstraling en is gemaakt van eikenhout of een ander kwaliteitshout. Landelijke meubels hebben vaak de kleur wit, of ze zijn in warme tinten geverfd die goed aansluiten bij deze meubelstijl.

Onze landelijke kasten op maat

Benut elke meter met landelijke kasten op maat

Soms vraagt je huis om een maatwerkkast. Bijvoorbeeld omdat je in de gewone meubelzaken maar nooit kunt vinden wat je zoekt. Of omdat je een hele grote of juist hele kleine kast zoekt, waarmee je alle ruimte efficiënt kunt gebruiken.

Onze landelijke kasten op maat bieden dan de perfecte oplossing voor je ruimteprobleem. Wij maken een kast die wél past in je slaapkamer, badkamer of woonkamer. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Landelijk wonen met meubels in landelijke stijl

Bij landelijk wonen horen meubels die het landelijke gevoel in je huis versterken. Hierbij passen robuuste meubels in aardetinten zoals grijs, bruin, crème of wit. Denk bijvoorbeeld aan een mooie boekenkast in landelijke stijl, waarin je je boeken netjes opbergt. In je woonkamer heb je vaak meerdere kasten staan, zoals een dressoir of een buffetkast.

Koop alle kasten in dezelfde kleur en uitvoering, dat geeft veel rust in je huis. Bovendien komt de landelijke stijl zo prima tot zijn recht.

Wil je graag weten welke meubels wij allemaal kunnen leveren voor jouw huis? Neem dan contact met ons op.

→ Ik wil landelijke kasten