Terug naar top

Moderne kasten - praktische bergruimte met een rustige uitstraling

Moderne kasten zijn kasten met een minimalistische stijl, vaak uitgevoerd in wit of in een effen kleur. Voorbeelden zijn: schuifdeurkasten, inbouwkasten, draaideurkasten en afgeschuinde kasten.

Heb je je huis modern ingericht, dan wil je natuurlijk ook een praktische wandkast in moderne stijl. Onze moderne kasten op maat zijn dan een uitstekende keuze. Ze zorgen voor de extra opbergruimte die je nodig hebt. Elke centimeter wordt hierbij benut en ook met schuine hoeken weten we wel raad. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze moderne kasten op maat

Ontspannen tv kijken met een modern tv-meubel

’s Avonds lekker ontspannen tv kijken… Dat is toch heerlijk na een drukke dag? Het laatste waar je dan op zit te wachten is een tv die omringd wordt door afstandsbedieningen, spelcomputers, joysticks….

Met een tv-meubel in moderne stijl kun je alles netjes opbergen. Wij kunnen een mooi, modern tv-meubel op maat voor je maken. Het maakt niet uit of je een meubel zoekt voor onder je tv, voor erboven, of allebei. En bijpassende buffetkasten in moderne stijl maken we ook. Zo doen we er alles aan om jouw uurtjes voor de tv zo aangenaam mogelijk te maken.

Ruim alles op in een halkast met een modern uiterlijk

De hal is de ontvangstruimte bij uitstek. Je bezoek loopt er doorheen, maar de hal is ook de ruimte waar iedereen zijn jassen, schoenen en sjaals kwijt kan. Dat geeft al snel een rommelig gevoel.

Los het op met een grote, moderne halkast op maat. Achter de grote effen deuren kun je snel alles uit het zicht leggen of hangen, zodat je hal mooi opgeruimd blijft. Onze maatwerk halkasten zijn in elke ruimte in te passen, of je hal nu groot of klein is.

→ Ik wil moderne kasten

Kast-projecten